Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Geannuleerd - Zet de knop om! word je eigen Energie-expert -geannuleerd

Geannuleerd - Zet de knop om! word je eigen Energie-expert -geannuleerd

Bijeenkomst · 31 okt 2023, 19:30 - 21:30
Paslaan 1, 7311 AH Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#69428
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Zet-de-knop-om-word-je-eigen-Energie-expert/69428 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Deze avond bieden we verenigingen of stichtingen hulp bij vragen over b.v. stijgende energieprijzen en wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid.

Uitgebreide omschrijving

Ontdek de weg naar duurzaamheid! 🌿 Doe jij al iets aan verduurzaming? Als vereniging, stichting of club sta je voor de uitdaging om zo duurzaam mogelijk te zijn. En wij willen je daarbij helpen!


Inhoud:

Tijdens deze avond krijg je informatie en kun je jullie vragen stellen over alles rondom jullie technische accommodatie, zoals bewust worden van je energiegebruik, welke maatregelen bijdragen aan verduurzaming en financieringsmogelijkheden. Jan Wind van Omgevingsdienst Veluwe IJsel en Jack van 't Ende van Energiepunt Apeldoorn helpen je op weg. Ervaringsdeskundige Geke Oding van Robur et Velocitas en energiecoach bij Energiecoöperatie DeA geeft voorbeelden van de maatregelen die zij bij de voetbalclub genomen hebben. Ook ga je aan de slag met jullie eigen verbruik. Onderwerpen die deze avond aan bod komen zijn:

  • Wat is duurzaamheid?
  • Energiescan van de locatie. Wat kun je doen en welke tools gebruik je daarvoor?
  • Aan welke knoppen kun je draaien om direct besparing te hebben?
  • En welke knoppen zijn niet van mij, maar zou ik toch graag aan willen draaien? Het gebouw is bijvoorbeeld geen eigendom.


Locatie

Energiepunt Apeldoorn, Paslaan 1.


Van 30 oktober t/m 5 november is het Klimaatweek. Voor meer activiteiten deze week kijk je op: Klimaatweek 2023 | Gemeente Apeldoorn


Deze workshop word je aangeboden door:

Energiepunt Apeldoorn, Omgevingsdienst Veluwe IJsel, Robur et Velocitas, Apeldoorn Pakt Aan en Bestuurdersacademie Apeldoorn.

Hoe kom ik er?

Er is een fietsenstalling van de gemeente vlak naast de workshop locatie.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Geannuleerd - Zet de knop om! word je eigen Energie-expert -geannuleerd

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.