Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Zet de knop om! word je eigen Energie-expert

Zet de knop om! word je eigen Energie-expert

Bijeenkomst Ā· 31 okt, 19:30 - 21:30
Paslaan 1, 7311 AH Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? 12 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#69428
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Zet-de-knop-om-word-je-eigen-Energie-expert/69428 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Deze avond bieden we verenigingen of stichtingen hulp bij vragen over b.v. stijgende energieprijzen en wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid.

Uitgebreide omschrijving

Ontdek de weg naar duurzaamheid! šŸŒæ Doe jij al iets aan verduurzaming? Als vereniging, stichting of club sta je voor de uitdaging om zo duurzaam mogelijk te zijn. En wij willen je daarbij helpen!


Inhoud:

Tijdens deze avond krijg je informatie en kun je jullie vragen stellen over alles rondom jullie technische accommodatie zoals zonnepanelen, financieringen, energie en regelingen. Jan Wind van Omgevingsdienst Veluwe IJsel en Jack van 't Ende van Energiepunt Apeldoorn helpen je op weg. Ervaringsdeskundige Geke Oding van Robur et Velocitas en energiecoach bij Energiecoƶperatie DeA geeft voorbeelden van de maatregelen die zij bij de voetbalclub genomen hebben. Ook ga je aan de slag met jullie eigen verbruik. Onderwerpen die deze avond aan bod komen zijn:

  • Wat is duurzaamheid?
  • Energiescan van de locatie. Wat kun je doen en welke tools gebruik je daarvoor?
  • Aan welke knoppen kun je draaien om direct besparing te hebben?
  • En welke knoppen zijn niet van mij, maar zou ik toch graag aan willen draaien? Het gebouw is bijvoorbeeld geen eigendom.


Locatie

Energiepunt Apeldoorn, Paslaan 1.


Deze workshop word je aangeboden door:

Energiepunt Apeldoorn, Omgevingsdienst Veluwe IJsel, Spotservice Apeldoorn, Zero Waste Apeldoorn, Apeldoorn Pakt Aan en Bestuurdersacademie Apeldoorn.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 12 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Zet de knop om! word je eigen Energie-expert

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.