Skip Navigation

Maatschappelijke Stages

Vind hier alles over de Maatschappelijke Stages in Apeldoorn

Let op: Om in te loggen in het digitale systeem van de Maatschappelijke Stage klik je eerst op de knop hierboven. De login knop bovenaan deze pagina is niet voor de MaS. Geen inloggegevens? Neem dan contact met ons op.

Wat houdt de Maatschappelijke Stage in?

Wat houdt de Maatschappelijke Stage in?

Tijdens de Maatschappelijke Stage gaan jongeren uit het voortgezet onderwijs vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière.

Op deze manier leren ze hun directe omgeving en verschillende doelgroepen op een andere manier kennen. Ook leveren zij door de MaS een actieve bijdrage aan de samenleving. Leerlingen ervaren hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen voor een ander en/of te participeren in een organisatie.

Hoe vind ik een Maatschappelijke Stage?

Hoe vind ik een Maatschappelijke Stage?

Zit jij op het voortgezet onderwijs en ga je dit schooljaar een Maatschappelijke Stage doen?


Neem als eerste eens een kijkje in de speciale vacaturebank voor de MaS van Apeldoorn Pakt Aan. Deze kun je vinden in de MaS-app. In de vacaturebank staan heel veel verschillende organisaties en stageplekken waar je terecht kunt. Je kunt via de app direct solliciteren op de vacatures. De inlogcodes voor de app ontvang je van ons. Heb je deze niet gehad? Neem dan contact met ons op.

Hoe meld ik een Maatschappelijke Stage aan?

Hoe meld ik een Maatschappelijke Stage aan?

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en wil je graag jongeren betrekken bij de organisatie via een Maatschappelijke Stage?


Om als organisatie een vacature te plaatsen in de MaS-vacaturebank heb je een account nodig. Heb je deze nog niet en wil je wel graag vacatures plaatsen? Neem dan contact op met de MaS-makelaar van Apeldoorn Pakt Aan voor meer informatie.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De Maatschappelijke Stage in Apeldoorn is een samenwerkingsverband tussen 8 scholen van de Veluwse Onderwijsgroep, de gemeente Apeldoorn en Apeldoorn Pakt Aan.

 

Heb je vragen over de MaS? Bel naar Apeldoorn Pakt Aan: 055 – 52 70 581 of mail de MaS-makelaars via [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag.

Nieuwsberichten

Contact

Heb je vragen over de MaS? Bel naar Apeldoorn Pakt Aan: 055 – 52 70 581 of mail de MaS-makelaars via [email protected]