Skip Navigation

Aanpakkers voor jouw organisatie

​Vind jouw vrijwilligers of plaats jouw vacature in de grootste talentenbank van Apeldoorn. Eenmalig, flexibel of juist voor een langere periode.

IN 3 STAPPEN NAAR JOUW VRIJWILLIGER

Wij helpen je bij het vinden van de juiste vrijwilliger(s). Of je nu voor 2 dagen of 7 maanden aanpakkers zoekt.

Registreer je organisatie

Dit is zo gebeurd!

Plaats een vacature

Dit kan direct nadat je organisatie is goedgekeurd en geactiveerd.

En zoek naar vrijwilligers

Bekijk de groep aanpakkers die je zelf kunt benaderen.

We werken samen met 8 partners en al meer dan 200 organisaties plaatsten hun vacature(s).

Handige informatie

Wil je meer weten over bijvoorbeeld vrijwilligersbeleid, hoe het zit met de VOG of verzekeringen? Wij hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Kennis

Ben je op zoek naar documenten, online cursussen of tips om het vrijwilligerswerk in jouw organisatie beter vorm te geven? Op de Kennis-pagina vind je meer informatie.

Vraag advies

Liever wat hulp nodig met het vinden van de juiste vrijwilliger? Wij helpen je. Van het meezoeken in ons netwerk tot het schrijven van sterke vacatures.

Quote Stichting Da Capo Apeldoorn Pakt Aan

Help je vrijwilligers verder te ontwikkelen

Gedreven vrijwilligers moet je gedreven houden. Met een leuke werkplek, maar ook met de kans om verder te groeien. In vaardigheden én in persoon. Help hen ontwikkelen met een training, workshop of bijeenkomst. Bijvoorbeeld over presenteren, besturen of gastvrijheid. Dat geeft jou niet alleen bekwame aanpakkers, maar ook tevreden vrijwilligers die zich graag voor jouw organisatie inzetten. En stel de training ook open voor andere vrijwilligers! Plaats je activiteit gelijk, deelnemers kunnen zich dan ook direct aanmelden. Of nodig ze zelf uit.


Let op: we delen alleen activiteiten die helpen de deskundigheid van vrijwilligers te vergroten.

Lorem ipsum