Skip Navigation
Vrijwilligers - Goed geregeld? Een maatwerk sessie

Vrijwilligers - Goed geregeld? Een maatwerk sessie

Training · 23 sep, 19:30 - 21:30
Beatrijsgaarde 5, 7329 BK Apeldoorn, Nederland
Ben je erbij? 15 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#80955
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Vrijwilligers---Goed-geregeld-Een-maatwerk-sessie/80955 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Vrijwilligers zijn goud waard! Maar is alles goed geregeld voor hen in jouw organisatie? Check de Meetlat en ontdek waarin deze sessies jou kunnen ondersteunen.

Uitgebreide omschrijving

De uitkomst van de Meetlat is voor jou bepalend of je aan deze sessies wilt deelnemen. Op deze avond bekijken we wat nog aandacht verdient bij het werken met vrijwilligers. Vaak heb je al veel zaken goed geregeld, maar wat kan beter? Waar wil je nog aan werken? Door de Meetlat in te vullen, krijg je inzicht in jullie vrijwilligersbeleid en zie je wat nog verbeterd kan worden. Onze trainer Rianne Burgers helpt je om alles op orde te krijgen. Ook deelt Marjolein Rietveld deelt haar ervaringen over het werken met vrijwilligers. Marjolein is Office manager en boekhouder bij de NJON, en vanuit haar functie contactpersoon voor de vrijwilligers, .


Vul hier de Meetlat in


Deze maatwerksessie wordt afgestemd op wat de deelnemers nodig hebben. We gebruiken de antwoorden op de Meetlat om de avonden vorm te geven. Het kan zijn dat je vraag al tijdens de eerste avond beantwoord wordt, deelname aan de tweede avond is dan niet nodig (maar mag natuurlijk wel).


Over de trainer

Rianne Burgers heeft jarenlang ervaring als Coördinator Vrijwilligerswerk bij Atlant en is in die rol ook betrokken bij landelijke initiatieven op het gebied van vrijwilligerswerk. Met haar eigen bedrijf, Professionals en Burgers in de zorg, helpt zij organisaties bij de samenwerking tussen formele en informele inzet en ondersteunt zij vrijwilligers bij het vastleggen van hun ervaringen. Daarnaast is zij actief betrokken bij het Platform Deelmee.Locatie

Verpleeghuis Heemhof (Atlant), Beatrijsgaarde 5 Apeldoorn


Data en tijd

De training bestaat uit één of twee avonden, afhankelijk van waar de vragen liggen en hoeveel tijd er nodig is. Data: maandag 23 september en maandag 14 oktober van 19.30-21.30 uur, er is inloop vanaf 19.15 uur.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 15 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.

Powered by Deed‌mob Tools ·