Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Training Krachtig Besturen

Training Krachtig Besturen

Training · 25 jan 2024, 19:15 - 22:15
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#67546
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Krachtig-Besturen/67546 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Tijdens deze interactieve, inspirerende avond krijg je inzicht in jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten.

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en stichting of vereniging. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur.


Tijdens deze interactieve, inspirerende avond krijg je inzicht in jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten. Er is aandacht voor persoonlijk leiderschap, veranderstrategieën, onderstromen, communicatie en groepsdynamiek. Er worden diverse instrumenten en hulpmiddelen behandeld en geoefend die je inzet om verbetering te realiseren. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.


Over de trainer

De training wordt gegeven door Frank Hoes, expert op het gebied van het besturen van verenigingen en stichtingen. Hij geeft 20 jaar training, workshops en advies aan bestuurders en besturen op het gebied van organisatiekracht, strategie en beleid, financieel beheer, bestuursstijl en organisatieontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.frankhoes.nl


Locatie

Stimenz, Prins Willem Alexanderlaan 1419, Apeldoorn.

In de avond is de ingang aan de achterzijde van het gebouw geopend. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig.


Data en tijd

De training vindt plaats op donderdag 25 januari van 19.15-22.15 uur. De deur is open vanaf 19.00 uur.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training Krachtig Besturen

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.