Skip Navigation
Geannuleerd - Training 'De rol van de Secretaris' -nieuwe data in november

Geannuleerd - Training 'De rol van de Secretaris' -nieuwe data in november

Training · 13 mei 2024, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#69714
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-De-rol-van-de-Secretaris/69714 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

We maken je in twee interactieve avonden wegwijs in de belangrijkste taken van de secretaris bij een vereniging of stichting.

Uitgebreide omschrijving

Je overweegt om secretaris te worden bij jouw vereniging of stichting, of heb je deze rol al. Dat betekent dat je, samen met de andere bestuursleden, de taak hebt om jouw organisatie in goede banen te leiden. Hoe doe je dat? Als je meer wilt weten over de invulling van jouw rol en ervaringen wilt uitwisselen met andere bestuurlijke (aspirant) secretarissen, is deze training iets voor jou. 


Wat kan je verwachten? 

In twee interactieve avonden maken Christel van Reekum en Wim Tamboer je wegwijs in de belangrijkste taken van een secretaris. Hiermee krijg je praktische handvatten om jouw functie als secretaris goed vorm te kunnen geven. Tevens is er veel ruimte voor eigen inbreng en intervisie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Omgaan met correspondentie
  • Verslaglegging / notuleren
  • Taken verdelen met andere vrijwilligers
  • Archiveren


Over de trainers

De training zal worden gegeven door Christel van Reekum en Wim Tamboer. Samen hebben zij de training al meerdere keren aangeboden. Beiden hebben een rijke ervaring in het 'vak'. Christel als Management Assistent bij de Gemeente Apeldoorn, als oud secretaris bij KDO Apeldoorn en huidig secretaris bij de Van Reekum Stichting. Wim onder andere als secretaris van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen. Hij is tevens lid van de commissie oud-leden bij CSV Apeldoorn.


Locatie

Het hoofdkantoor van Stimenz: Prins Willem-Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn (links van Dijkgraaf). Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping. 's avonds is de ingang aan de achterzijde geopend. Hier zijn ook voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling.


Data en tijd

De training bestaat uit twee avonden en zal plaatsvinden op maandag 13 mei en 27 mei van 19.30-21.30 uur.


Inloop

Een kwartier voor aanvang.


Let op:

Christel en Wim geven deze training op vrijwillige basis en daar zijn wij heel blij mee! Ook worden al onze trainingen je gratis aangeboden en dat willen we graag zo houden. Kun je na jouw opgave toch niet aanwezig zijn bij deze avond? Geef het dan tijdig aan ons door. Niet alleen voor ons en voor anderen die graag een plekje bij deze avond bemachtigen, maar zeker voor onze vrijwillige trainers!


Graag tot ziens op maandag 13 mei.


Met vriendelijke groet,

Joyce en Linda

Bestuurdersacademie Apeldoorn

Hoe kom ik er?

Het kantoor van Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping, 'savonds is de ingang aan de achterzijde van het gebouw geopend.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.

Powered by Deed‌mob Tools ·