Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Special Kascommissie

Special Kascommissie

Training · 25 mrt 2024, 19:30 - 21:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#68302
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Special-Kascommissie/68302 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Op deze avond bespreken we jouw vragen en onderwerpen als; wat controleert de kascommissie precies? En welke verantwoordelijkheid heeft de kascommissie?

Uitgebreide omschrijving


Special Kascommissie  

Ben jij lid van een kascommissie of wil je lid worden? Vraag je je af hoe je de controle goed en efficiënt kunt uitvoeren? Maak je geen zorgen! Het controleren van de kas is helemaal niet moeilijk, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Zelfs als je niet bijzonder administratief onderlegd bent, kun je een effectieve en efficiënte kascontrole uitvoeren.

Op deze avond gaan we dieper in op al jouw vragen en onderwerpen. Wat controleert de kascommissie precies? En welke verantwoordelijkheden heeft de kascommissie? We zorgen ervoor dat veel onduidelijkheden worden opgehelderd en leggen het belang van een goede kascommissie uit. Natuurlijk delen we ook waardevolle tips met alle commissieleden. Welke stappen moet je doorlopen? Welke vragen stel je aan de penningmeester?

Wil je ervaringen uitwisselen met collega-kascommissieleden en leren van een ervaren professional? Dan is deze training absoluut iets voor jou!

Deze speciale training is van grote waarde voor zowel nieuwe als ervaren kascommissieleden. En niet te vergeten, ook voor de bestuursleden biedt het waardevolle inzichten.


Over de trainer

Gerrit Veeneman is onze trainer met ruim 30 jaar ervaring als accountant en adviseur in het Apeldoornse MKB. Hij is onze vaste expert en staat klaar om zijn kennis met jou te delen. Als Senior Manager Samenstelpraktijk is hij werkzaam bij Boon Accountants Belasting- adviseurs. 


Wanneer en waar?

Zet het alvast in je agenda! De bijeenkomst vindt plaats op maandag 25 maart 2024 van 19.30-21.30 uur bij Boon Accountants, gevestigd aan de Christiaan Geurtsweg 1, 7335 JV Apeldoorn. We kijken ernaar uit je daar te zien.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Special Kascommissie

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.