Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Special Crowdfunding en Fondswerving

Special Crowdfunding en Fondswerving

Training · 9 apr, 19:00 - 21:00
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? 15 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#69711
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Special-Crowdfunding-en-Fondswerving/69711 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom in één avond alles te weten over de mogelijkheden om gebruik te maken van crowdfunding en fondsen te werven voor jouw organisatie.

Uitgebreide omschrijving

Ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast krijgt om bij te dragen aan je (buurt)initiatief? Wil je geld en/of materialen inzamelen en tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? En wil je weten welke fondsen je kunt benaderen voor jouw project? Neem dan deel aan deze inspiratiesessie.


Deze special bestaat uit twee thema's. Als eerste neemt Jolien Verrijt (Voor Apeldoorn) je mee met een introductie in het voeren van campagne om geld in te zamelen en/of vrijwilligers te werven voor jouw initiatief. Hiervoor is het nog niet nodig om een concreet initiatief of Crowdfundingdoel te hebben. Tijdens de inspiratiesessie geeft Dionne veel tips en voorbeelden van succesvolle campagnes van initiatieven uit heel Nederland. We bespreken op welke manier je Crowdfunding kunt inzetten voor je initiatief en hoe je geld kunt inzamelen.


Het tweede uur zal Lineke Maat laten zien wat belangrijk is bij het werven van fondsen. Welke type fondsen zijn er? Welke fondsen kun je waarvoor benaderen? Wat komt erbij kijken om een aanvraag te doen? Onder andere op deze vragen zal antwoord worden gegeven met de nodige do's en don'ts.


Tijdens de avond is er veel ruimte om vragen te stellen.


Over de deskundigen

Deze special wordt gegeven door Jolien Verrijt en Lineke Maat. Jolien ondersteunt landelijk bij initiatieven om geld en hulp te mobiliseren via Crowdfunding. In Apeldoorn via het platform Voor Apeldoorn. Lineke is sociaal ondernemer en sinds afgelopen jaar directeur van De Kap. Ze is bij de Bestuurdersacademie dé kenner op het gebied van fondswerving. Ze heeft o.a. meerdere malen de training Sponsoring en Fondswerving aangeboden.


Locatie

De special vindt plaats op het hoofdkantoor van Stimenz: Prins Willem-Alexanderlaan 1419 in Apeldoorn (links van Dijkgraaf). Stimenz bevindt zich op de eerste verdieping. 'S avonds is de ingang aan de achterzijde geopend. Hier zijn ook voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling.


Data en tijd

De special wordt gegeven op dinsdag 9 april van 19.00-21.00 uur.


Inloop

Een kwartier voor aanvang.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 15 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel training
trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Special Crowdfunding en Fondswerving

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.