Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Inloopcafé Hoe zo duurzaam??!

Inloopcafé Hoe zo duurzaam??!

Bijeenkomst · 13 sep 2023, 19:00 - 20:30
Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#67448
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Inloopcafe-Hoe-zo-duurzaam/67448 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Doet jouw organisatie al aan verduurzamen? Tijdens het inloopcafé krijg je inspiratie en informatie over onze workshops die hierover zijn gepland.

Uitgebreide omschrijving

Ontdek de weg naar duurzaamheid! 🌿 Doe jij al iets aan verduurzaming? Als vereniging, stichting of club sta je voor de uitdaging om zo duurzaam mogelijk te zijn. En wij willen je daarbij helpen!

Tijdens de Zero Waste Week nodigen we je uit voor ons inspirerende inloopcafé. Hier delen we informatie en inspiratie over onze workshops die dit najaar plaatsvinden. Of je nu al begonnen bent of nog niet weet waar te beginnen, bij ons vind je de juiste antwoorden. Maar ook zijn we benieuwd naar de vragen die bij jullie spelen. Stel ze aan onze experts!

Ontdek hoe duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. We bieden je een Energiescan voor je organisatie aan en je kunt je gelijk inschrijven voor onze workshops. Als kers op de taart ontvang je bij inschrijving een leuke attentie. Kom langs en laat je inspireren tijdens het inloopcafé voor een duurzame toekomst.

Er is een ruilkast waarin je spullen kwijt kunt die je over hebt en misschien staat er iets leuks voor jou in de kast om weer mee te nemen.🌱🌍💚


Locatie

ACEC, Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn (begane grond)


Het inloopcafé en de workshops worden je aangeboden door:

Accres, Apeldoorn Pakt Aan, Bestuurdersacademie Apeldoorn, Energiepunt Apeldoorn, Omgevingsdienst Veluwe IJsel, Apeldoorn Accres en Zero Waste Apeldoorn.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Inloopcafé Hoe zo duurzaam??!

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.