Skip Navigation
Bling, Bling, een feestelijke avond!

Bling, Bling, een feestelijke avond!

Bijeenkomst · 7 nov, 19:00 - 22:00
ACEC-gebouw, Roggestraat 44, Apeldoorn, Gelderland 7311 CD, Nederland
Onderwijs
Ben je erbij? 130 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel bijeenkomst
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#79916
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Bling-Bling-een-feestelijke-avond/79916 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Op 7 november is er een feestelijke avond voor jullie als bestuurders, commissieleden en coördinatoren. Een mooi teamuitje voor het hele bestuur!

Uitgebreide omschrijving

Op 7 november 2024 wordt in Apeldoorn opnieuw een feestelijke avond georganiseerd voor jullie als bestuurders, commissieleden en coördinatoren. Ook als je meer wilt weten over besturen, je als vrijwilliger inzet of je net aan het oriënteren bent, iedereen is van harte welkom!


We hebben een geweldig inspirerende spreker deze avond Ferenc ten Damme. Ference neemt ons op een humoristische en filosoferende wijze mee naar het vrijwilligerswerk van nu en in de toekomst. Daarna staat de avond voor een groot deel in het teken van de uitreiking van de Uitblinker trofee & het ontmoeten van elkaar.


Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.


De uitreiking van de Uitblinker trofee is een blijk van trots voor de vrijwilligers die actief zijn in het besturen, de commissies en het coördineren van activiteiten in Apeldoorn. Zonder de vrijwillige inzet zouden veel activiteiten binnen verenigingen en stichtingen niet mogelijk zijn. Daarom is het belangrijk om deze personen in het zonnetje te zetten en hun bijdrage te waarderen. Bovendien biedt de feestelijke uitreiking kans om te laten zien hoe leuk en waardevol het is om betrokken te zijn bij besturen, commissies en coördineren. Dit verdient een viering voor iedereen!

Dus, ken jij zo'n uitblinker? Iemand wiens inzet het verdient om gezien te worden? Wacht niet langer en nomineer jouw Uitblinker hier! De genomineerde Uitblinkers maken kans op een podium plek met prijs én worden in de spotlight gezet op onze Socials. 


Tijd en locatie

De avond start donderdag 7 november om 19.30 uur. De deur gaat open om 19.00 uur, je krijgt dan een kopje koffie of thee aangeboden mét....?

De locatie is het ACEC, Roggestraat 44 in Apeldoorn.


Kom je met de fiets? Er is een gemeentelijke fietsenstalling naast het ACEC.

Kom je met de auto? Parkeren kan in de nabij omgeving bij Q-park, Roggestraat 133 of parkeergarage Marktplein 1, onder het Stadhuis (parkeerkosten zijn voor eigen rekening).


Overige informatie

Meld je voor 7 november via de knop rechtsboven ("ben je erbij?") aan voor de feestelijke avond van Bestuurdersacademie Apeldoorn.


Deze avond wordt je gratis aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn en Sportraad Apeldoorn.


Vragen?

Neem dan contact op met Linda Wildenberg of Roos Korteweg van Bestuurdersacademie Apeldoorn via [email protected]


Tot ziens op 7 november!

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 130 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel bijeenkomst

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.

Powered by Deed‌mob Tools ·