Skip Navigation
Vrijwilligers inloopspreekuren Samen055 locaties

Vrijwilligers inloopspreekuren Samen055 locaties

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Gastheer/vrouw
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordwest
#52125
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Vrijwilligers-inloopspreekuren-Samen055-locaties/52125 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het inloopspreekuur voor de Samen055 locaties Zilverschoon, Zilverschoon 4 en de Stolp, adres Violierenplein 101

Uitgebreide omschrijving

Ben je een goede informatieverstrekker, stap je ook op mensen af en lijkt het je leuk om het eerste aanspreekpunt te worden op onze locaties?

Waarschijnlijk zijn we dan op zoek naar jou!

Voor het inloopspreekuur van Samen055 zijn wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op de locatie van Samen055 bezoekers te woord willen staan.

 

Bezoekers komen met allerhande vragen binnen en jij bent het eerste aanspreekpunt.

Je biedt een luisterend oor en een kopje koffie aan. Je beantwoordt de vraag zelf of zorgt voor een warme overdracht naar de achterwacht of activiteit binnen of buiten de locatie van Samen055.

 

We zoeken vrijwilligers voor de locaties: Zilverschoon, Zilverschoon 4, op donderdag 1 keer per twee weken, de oneven weken 14.00-16.00 uur en de Stolp, adres Violierenplein 101, vast 1 keer per maand op dinsdag van 10.00-12.00 uur en invallen op diverse locaties.

 

De organisatie

De netwerkorganisatie Samen055 zorgt er op 4 locaties in de verschillende wijken van Apeldoorn voor dat inwoners passende hulp krijgen. Samen055 bestaat uit de organisaties; Centrum voor Jeugd en Gezin, Don Bosco, Gemeente Apeldoorn, MEE-Veluwe, Stimenz en Zuid doet Samen. Alle inwoners van Apeldoorn kunnen hier terecht met hun vragen.

https://www.apeldoorn.nl/samen055


Wat ga je doen?

Bezoekers een warm welkom geven, ze te woord staan en helpen met hun vragen en/of doorverwijzen. Daarnaast ook een luisterend oor bieden om passende oplossing te vinden op een vraag.

 

Wat vragen wij?

Gastvrijheid, Interesse in mensen, dat je om kunt gaan met meerdere doelgroepen, een luisterend oor kan bieden. Op de hoogte zijn of leren over de sociale kaart in Apeldoorn. Goede communicatieve vaardigheden en zelfstandig kunnen werken.

 

Wij bieden jou aan :

Begeleiding en coördinatie, trainingen over de sociale kaart van Apeldoorn.

Er zijn professionals aanwezig op locatie die een rol hebben als achterwacht.

 

Hoeveel tijd kost het?

Twee uur

 

Heb je interesse, bel Elise Vlietstra 06-54238675. Ook bereikbaar via het kantoor van Stimenz op 088 7846464.

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.

Powered by Deed‌mob Tools ·