Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Vrijwilligers KidsWalk tijdens 4daagse Apeldoorn woensdag 12 juli 2023

Vrijwilligers KidsWalk tijdens 4daagse Apeldoorn woensdag 12 juli 2023

Event · 12 jul 2023, 09:00 - 14:00
Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenBuitenJeugdwerkEvenement & festival
WelzijnSport & RecreatieKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordwest
#65473
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Vrijwilligers-KidsWalk-tijdens-4daagse-Apeldoorn-woensdag-12-juli-2023/65473 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de Vierdaagse van Apeldoorn wordt op woensdag 12 juli een KidsWalk georganiseerd voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar en hun ouders.

Uitgebreide omschrijving

Kom jij helpen bij de KidsWalk op 12 juli?


Tijdens de Vierdaagse van Apeldoorn wordt op woensdag 12 juli een KidsWalk georganiseerd voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar en hun ouders of begeleiders.

De wandeling is 6 kilometer lang en loopt door het Orderbos en Berg en Bos.


We zoeken hulp voor het inschrijven, bemensen van controleposten, wandelbegeleiders, hulp bij het uitreiken van de wandelmedailles en andere klusjes. Je hebt die dag meerdere taken.


Op dinsdagmiddag 11 juli komen we bij elkaar om de route te lopen en de taken te verdelen. Je moet dus op beide dagen aanwezig kunnen zijn.


Vind je het leuk om kinderen een leuke dag te bezorgen, meld je dan aan via [email protected]. Je wordt dan teruggebeld.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordwest > Vrijwilligers KidsWalk tijdens 4daagse Apeldoorn woensdag 12 juli 2023

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.