Skip Navigation
Post | juni 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Online demo nieuwe website Maatschappelijke Stage

Online demo nieuwe website MaS

De nieuwe website voor de Maatschappelijke Stage gaat vanaf 15 juli 2024 live! Aan het begin van het schooljaar zal de website echt helemaal up-to-date zijn. We benutten de zomervakantie om alles optimaal te laten werken en de laatste puntjes op de i te zetten. Vanaf 15 juli kun je dus zelf ook vacatures plaatsen zodat leerlingen hun stage bij jouw organisatie kunnen doen in het nieuwe schooljaar.


Voor degenen die dit nog niet hadden meegekregen: als je al bekend bent met de vacaturebank van Apeldoorn Pakt Aan, wordt het nog eenvoudiger, want we gaan met hetzelfde platform werken! 


We hebben twee online momenten gepland om jou en de andere organisaties de gelegenheid te geven om vragen te stellen en natuurlijk uitleg te geven over de nieuwe website voor de Maatschappelijke Stage:


Wil je hierbij online aanwezig zijn? Geef je dan op door hierboven op een datum te klikken en je aan te melden! Passen deze data niet in je agenda of heb je andere vragen (over de website)? Neem dan contact met ons op zodat we een ander moment met jou kunnen inplannen.

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·