Skip Navigation
Online demo nieuwe website Maatschappelijke Stage (voor organisaties)

Online demo nieuwe website Maatschappelijke Stage (voor organisaties)

Training · 18 jul, 13:00 - 14:00
Vanuit huis
Aanmeldingen sluiten in 4 days.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#82292
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Online-demo-nieuwe-website-Maatschappelijke-Stage/82292 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dit is een online moment voor organisaties waarin wij uitleg gaan geven over de nieuwe website voor de Maatschappelijke Stage!

Uitgebreide omschrijving

De nieuwe website voor de Maatschappelijke Stage gaat vanaf 15 juli 2024 live! Aan het begin van het schooljaar zal de website echt helemaal up-to-date zijn. We benutten de zomervakantie om alles optimaal te laten werken en de laatste puntjes op de i te zetten. Vanaf 15 juli kun je dus zelf ook vacatures plaatsen zodat leerlingen hun stage bij jouw organisatie kunnen doen in het nieuwe schooljaar.


Voor degenen die dit nog niet hadden meegekregen: als je al bekend bent met de vacaturebank van Apeldoorn Pakt Aan, wordt het nog eenvoudiger, want we gaan met hetzelfde platform werken! 


We hebben twee online momenten gepland om jou en de andere organisaties de gelegenheid te geven om vragen te stellen en natuurlijk uitleg te geven over de nieuwe website voor de Maatschappelijke Stage:

  • donderdag 18 juli van 13:00 tot 14:00
  • woensdag 28 augustus van 19:00 tot 20:00


Wil je hierbij online aanwezig zijn? Geef je dan op voor één van deze momenten! Passen deze data niet in je agenda of heb je andere vragen (over de website)? Neem dan contact met ons op via [email protected] zodat we een ander moment met jou kunnen inplannen! 

Aanmeldingen sluiten in 4 days.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·