Post | mei 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Hou je van koken en wil je je buren beter leren kennen? Meld je aan als thuiskok bij St. Thuisgekookt!

Vrijwilligersvacature van de week:Hou je van koken en wil je je buren beter leren kennen? Meld je aan als thuiskok bij St. Thuisgekookt!

Vacature van de week


Kook jij de komende tijd een stamppotje extra voor een van je buurtgenoten? Met jouw verse maaltijd maak je iemand blij die het goed kan gebruiken

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten in Apeldoorn met elkaar door middel van een vers gekookte maaltijd. Hierdoor kunnen buurtgenoten genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt én gezellig sociaal contact. In praktijk zijn dit vaak mensen die je hulp ook echt goed kunnen gebruiken. Mensen die vereenzamen, die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken of mensen die graag een praatje maken.


Wat ga je doen?

Zij zoeken Apeldoornse hobbykoks die de komende tijd graag 1 of 2 keer per week een warme maaltijd, zoals een bordje Hollandse pot, nasi of spaghetti bij een buurtgenoot langs willen brengen. Jij kookt thuis voor jezelf en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) een portie extra naar een vaste buurtgenoot.


Lijkt het jou ook leuk om op vaste basis voor een buurtgenoot te koken en wil je meer informatie of reageren op deze vacature? Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan

Of meld je direct aan als thuiskok via de website van Thuisgekookt.


Foto: Foto-Olaf-Smits-Brabants-Dagblad

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

De Kap zoekt een vrijwillige wijkcoördinator voor Apeldoorn Noordwest

| Nieuws
De Kap zoekt een vrijwillige wijkcoördinator voor Apeldoorn Noordwest
Lees meer

NIEUW. De bestuurschecklist!

| Nieuws
NIEUW. De bestuurschecklist!
Lees meer

Lintjesregen in Apeldoorn

| Nieuws
21 inwoners van de gemeente Apeldoorn kregen dinsdag een koninklijke onderscheiding.
Lees meer