Vrijwilligerswerk in Apeldoorn begint hier

Vind de vacature die bij jou past. Apeldoorn Pakt Aan helpt je met het vinden van passend vrijwilligerswerk. Organisaties zoeken aanpakkers zoals jij.

De website van Apeldoorn Pakt Aan maakt het mogelijk dicht bij vrijwilligers te komen. Het grootste deel van de vrijwilligers die bij ons komen, komt via Apeldoorn Pakt Aan bij ons binnen.

Jeannette Boezerooij
Jeannette Boezerooij - Coördinator vrijwilligers bij ’s Heeren Loo

In 4 stappen naar jouw vrijwilligerswerk

Zoek icoon

1.

Bekijk vacatures

Account aanmaken icoon

2.

Account aanmaken

Reageer icoon

3.

Reageer op vacature

Zoek icoon

4.

Organisatie neemt contact met je op

Wil je liever dat organisaties jou benaderen voor vrijwilligerswerk? Maak je profiel aan!

Onze vacaturebank

 • Eenvoudig vacatures vinden die bij je passen.
 • Direct reageren op vacatures.
 • Zelf gevonden worden door organisaties.
 • Altijd een groot aanbod.
Bekijk vacatures
Tablet Vacaturebank

Veelgestelde vragen top 5

Bekijk de meest gestelde vragen van onze vrijwilligers. Want hoe zit het eigenlijk met?

 • Wat houdt vrijwilligerswerk in?

  Vrijwilligerswerk is werk dat je onbetaald en onverplicht doet, voor anderen, voor de samenleving en zeker ook voor jezelf. Dat doe je bij een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Dit kan zijn in de zorg, in welzijn, sport, natuur, cultuur en onderwijs.

  Vrijwilligerswerk is voor veel mensen een prettige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen op te doen, als vrijetijdsbesteding en om jezelf te ontwikkelen. Het is een manier om mee te doen in de samenleving. Vrijwilligerswerk kan soms je kansen op betaald werk vergroten. Vrijwilligerswerk is dan wel onverplicht, maar meestal niet vrijblijvend.

 • Welk vrijwilligerswerk is geschikt voor mij?

  Wil je vrijwilligerswerk gaan doen, maar weet je nog niet precies wat? Of twijfel je of vrijwilligerswerk wel iets voor jou is? Maak dan gebruik van één van de online testen en ontdek wat voor type vrijwilliger je bent. Klik hier voor diverse testen die je kunnen helpen bij het vinden van geschikt vrijwilligerswerk.

 • Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

  Klik op ‘Inloggen’ bovenin het scherm. Op de volgende pagina klik je op ‘Aanmelden als vrijwilliger’. Vul vervolgens in 4 stappen jouw gegevens in en klik op ‘Verstuur’. Tip: vergeet als je ingelogd bent niet om jouw account zo volledig mogelijk te vullen voor een zo goed mogelijke match met een vrijwilligersvacature.

 • Wat is er veranderd in de vernieuwde vacaturebank?

  Het is in de nieuwe vacaturebank nu nog makkelijker om een vrijwilligersvacature te vinden die past bij jouw wensen. Daarnaast kun je door het aanmaken van een profiel gemakkelijk gevonden worden door organisaties die op zoek zijn naar jou.

 • Zijn alle vacatures nog vacant?

  Ja, in principe wel. Organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de vacatures. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij of de organisaties een beetje achterlopen met het bijwerken van de vacatures.

Vragen? We helpen je graag verder!

Gekke vragen bestaan niet vinden wij. Vul het formulier in en we mailen of bellen je terug.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.