Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de ...

ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Vrijwillige Hobbykoks gezocht

Vrijwillige Hobbykoks gezocht

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werkZorgMaatje & buddySociaal contactAnders
ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Thuisgekookt
#52397
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Thuisgekookt/activiteiten/Vrijwillige-Hobbykoks-gezocht/52397 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een lieve mevrouw (92) zoek ik iemand die het leuk vind om haar 1- 2 keer per week blij te maken met een lekker bordje Hollandse pot, nasi of spaghetti

Uitgebreide omschrijving

Ken of ben jij iemand die deze mevrouw kan helpen? Jij kookt thuis voor jezelf, maakt gewoon een extra portie en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) de maaltijd bij haar langs. Omdat deze mevrouw niet meer voor haarzelf kan koken (en niet goed ter been is) kan zij je hulp echt goed gebruiken.


Of benieuwd wie er bij jou in de buurt een maaltijd zoekt? Meld je aan als https://thuisgekookt.nl/koken-voor-je-buur of stuur mij een pm. Dan neem ik contact met je op!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Thuisgekookt > Vrijwillige Hobbykoks gezocht

Over Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de leeftijd of gezondheid het lastig maakt om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten, of die graag iemand in de buurt willen leren kennen.

Aan de slag als thuiskok? Dan kook je wekelijks een verse maaltijd voor iemand in je buurt, tegen vergoeding van de kostprijs (een bedrag tussen de 3-6 euro). Tip: Geef in je profiel aan wat voor maaltijden je graag kookt, dat helpt om een passende match te vinden. Enthousiast? Meld je dan gratis aan via de website, dan benaderen wij jou als iemand in je buurt je hulp kan gebruiken.

Ben of ken je iemand die graag een maaltijd zou ontvangen? Of heb je vragen, tips of kom je om een andere reden graag met ons in contact? Mail ons op [email protected] of bel naar 085-0608768.