Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de ...

ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Over Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de leeftijd of gezondheid het lastig maakt om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten, of die graag iemand in de buurt willen leren kennen.

Aan de slag als thuiskok? Dan kook je wekelijks een verse maaltijd voor iemand in je buurt, tegen vergoeding van de kostprijs (een bedrag tussen de 3-6 euro). Tip: Geef in je profiel aan wat voor maaltijden je graag kookt, dat helpt om een passende match te vinden. Enthousiast? Meld je dan gratis aan via de website, dan benaderen wij jou als iemand in je buurt je hulp kan gebruiken.

Ben of ken je iemand die graag een maaltijd zou ontvangen? Of heb je vragen, tips of kom je om een andere reden graag met ons in contact? Mail ons op [email protected] of bel naar 085-0608768.

Foto's