Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de ...

ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Vrijwillige Hobby Koks Gezocht

Vrijwillige Hobby Koks Gezocht

Structureel werk · 1–4 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Thuisgekookt
#51110
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Thuisgekookt/activiteiten/Vrijwillige-Hobby-Koks-Gezocht/51110 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van koken en wil je je buren beter leren kennen? Meld je aan als thuiskok! Met jouw verse maaltijd maak je iemand blij die het goed kan gebruiken

Uitgebreide omschrijving

Kook jij de komende tijd een stamppotje extra voor een van je buurtgenoten?


Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten in Apeldoorn met elkaar door middel van een vers gekookte maaltijd. Hierdoor kunnen buurtgenoten genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt én gezellig sociaal contact. In praktijk zijn dit vaak mensen die je hulp ook echt goed kunnen gebruiken. Mensen die vereenzamen, die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken of mensen die graag een praatje maken.


Wij zoeken daarvoor nu Apeldoornse hobbykoks die de komende tijd graag 1 of 2 keer per week een warme maaltijd, zoals een bordje Hollandse pot, nasi of spaghetti bij een buurtgenoot langs willen brengen. Jij kookt thuis voor jezelf en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) een portie extra naar een vaste buurtgenoot.


Lijkt het jou ook leuk om op vaste basis voor een buurtgenoot te koken? Neem dan contact met ons op via een bericht of meld je direct aan als thuiskok via de website van Thuisgekookt.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Vragen? Wij helpen je graag verder. Mail ons op [email protected] of bel naar 085-0608768.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Thuisgekookt > Vrijwillige Hobby Koks Gezocht

Over Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de leeftijd of gezondheid het lastig maakt om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten, of die graag iemand in de buurt willen leren kennen.

Aan de slag als thuiskok? Dan kook je wekelijks een verse maaltijd voor iemand in je buurt, tegen vergoeding van de kostprijs (een bedrag tussen de 3-6 euro). Tip: Geef in je profiel aan wat voor maaltijden je graag kookt, dat helpt om een passende match te vinden. Enthousiast? Meld je dan gratis aan via de website, dan benaderen wij jou als iemand in je buurt je hulp kan gebruiken.

Ben of ken je iemand die graag een maaltijd zou ontvangen? Of heb je vragen, tips of kom je om een andere reden graag met ons in contact? Mail ons op [email protected] of bel naar 085-0608768.