Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de ...

ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Buur (96) zoekt vrijwillige thuiskok

Buur (96) zoekt vrijwillige thuiskok

Structureel werk · Flexibele uren
Wenum-Wiesel, Gelderland, Nederland
Koken & etenOndersteunend werkBoodschappen doenMaatje & buddy
ZorgBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Thuisgekookt
#52671
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Thuisgekookt/activiteiten/Buur-96-zoekt-vrijwillige-thuiskok/52671 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een oudere dame (96) zoeken wij iemand die graag een extra portie voor haar kookt (tegen vergoeding van de kostprijs) en langs kan brengen.

Uitgebreide omschrijving

Bij Stichting Thuisgekookt verbinden wij buurtgenoten in Apeldoorn met elkaar door middel van het delen van een vers gekookte maaltijd. Door gewoon een portie extra te koken leer jij je buren beter kennen en maak je iemand blij met een lekkere maaltijd.


In praktijk kook je vaak voor mensen die je hulp echt goed kunnen gebruiken. Mensen die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken of gewoon graag een praatje maken. Voor hen is jouw maaltijd iets om naar uit te kijken, een geluksmomentje.


Als thuiskok kook jij thuis voor jezelf en brengt (tegen een vergoeding van de kostprijs, tussen de €3,- en de €6,-) een portie extra naar deze mevrouw.


Lijkt het jou ook leuk om op vaste basis voor je buurtgenoot te koken? Meld je direct aan als thuiskok via https://thuisgekookt. nl/koken-voor-je-buur.Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wenum-Wiesel Activiteiten > Stichting Thuisgekookt > Buur (96) zoekt vrijwillige thuiskok

Over Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt legt 1 op 1 verbindingen tussen buurtgenoten voor gezellig, sociaal contact en hulp bij de vers gekookte maaltijd. Thuisgekookt is er voor iedereen! Voor mensen bij wie de leeftijd of gezondheid het lastig maakt om elke dag een verse maaltijd op tafel te zetten, of die graag iemand in de buurt willen leren kennen.

Aan de slag als thuiskok? Dan kook je wekelijks een verse maaltijd voor iemand in je buurt, tegen vergoeding van de kostprijs (een bedrag tussen de 3-6 euro). Tip: Geef in je profiel aan wat voor maaltijden je graag kookt, dat helpt om een passende match te vinden. Enthousiast? Meld je dan gratis aan via de website, dan benaderen wij jou als iemand in je buurt je hulp kan gebruiken.

Ben of ken je iemand die graag een maaltijd zou ontvangen? Of heb je vragen, tips of kom je om een andere reden graag met ons in contact? Mail ons op [email protected] of bel naar 085-0608768.