Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Winkelvrijwilliger De Loohof

Structureel werk · 1–2 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
Winkel
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42530
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Winkelvrijwilliger-De-Loohof/42530 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de winkel van De Loohof zijn we op zoek naar 1 vrijwilliger die wekelijks op maandagochtend willen helpen.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Voor ons huiswinkeltje in De Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2, dat 3 ochtenden per week geopend is van 10.00-11.30 uur, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Ieder dagdeel staan er 2 vrijwilligers in het winkeltje die bewoners helpen hun dagelijkse boodschappen te doen. Momenteel zoeken we 1 vrijwillig(st)er voor de maandagochtend. Contact met de bewoners is een onderdeel van het in de winkel staan. Even een luisterend oor. Samen iets lekkers uitzoeken, of als de bewoner wensen heeft kijken of dat ook mee kan in de bestelling. Kortom aandacht staat voorop.


 


PRAKTISCHE INFORMATIE


Als u vrijwilligerswerk doet bij Atlant dan bent u WA verzekerd en heeft u recht op een onkostenvergoeding op basis van het O.V. of 0,19 euro cent per km voor het woon-werkverkeer.


RECLAME


Altijd al in een winkel willen staan?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Winkelvrijwilliger De Loohof

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.