Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Ugchelse koffie en theeschenker

Ugchelse koffie en theeschenker

Structureel werk · 1–3 uur/week
Dokter Piekemalaan, 7339 MG Ugchelen, Nederland
Gastheer/vrouw
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42195
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Ugchelse-koffie-en-theeschenker/42195 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In woonzorgcentrum Sprengenhof wonen veel cliënten die een band hebben met het dorp Ugchelen. En als je vrijwilligerswerk gaat doen en je bent ook bekend in Ugchelen dan gaat de wereld van herkenning open. Het dorpsgevoel is ook binnen de Sprengenhof aanwezig. Op de dinsdagmorgen maak je de koffiekar klaar zorg je voor koffie, thee en een koekje om rond te brengen bij bewoners. Je bezoekt met je kar de verschillende bewoners in hun appartement en vraagt of ze koffie of thee willen drinken.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste.

Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart!

 Werkzaamheden

Op de verschillende momenten in de week zijn we op zoek naar een vrijwilligers die gezelligheid komen brengen samen met een kopje koffie bij de cliënten in het appartement.

 Wij vragen

  • Een brede interesse en kennis
  • Gezelligheid, vriendelijkheid, en aanspraak
  • Geduld en ruimdenkendheid
  • Doorzettingsvermogen en continuïteit

Wij bieden

  • Wegwijs maken op deze locatie,
  • De eerste verantwoordelijke verzorgende geeft uitleg en informatie over de cliënten die gebruik maken van de service van de koffieschenker 
  • WA ongevallen verzekering
  • Reiskostenvergoeding

Tijdsbesteding

1 ochtend, middag of avond in de week en eventueel de mogelijkheid om in te vallen voor collega vrijwillige koffieschenkers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Ugchelen Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Ugchelse koffie en theeschenker

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.