Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Sociëteit vrijwilliger

Sociëteit vrijwilliger

Structureel werk
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42199
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Societeit-vrijwilliger/42199 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht.
Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner.
In de Berkenhove wordt van alles georganiseerd voor de cliënten. Behalve veel vrijwilligers bestaat ons team uit verzorgenden, medewerkers maatschappelijke zorg en verpleegkundigen.
Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. We hebben een fijne werksfeer en er is veel saamhorigheid. We zijn enthousiast bezig en daar mag jij natuurlijk ook in mee denken. Bij Atlant is er echt ruimte om jezelf te ontwikkelen; dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Locatie Berkenhove is een van de locaties van Atlant. Berkenhove is een echt huis van de buurt, mensen vanuit de wijk komen ook regelmatig aan om deel te nemen aan verschillende activiteiten.

Werkzaamheden

Het meedenken en uitvoeren van activiteiten voor de sociëteit. Gemiddeld 6 keer per jaar vindt er een activiteit plaats, meestal is dit een diner. Je zet stoelen klaar en zorgt voor de juiste sfeer in het Grand Café. Tijdens de avond ontvang je de leden van de sociëteit en serveert hen een diner samen met andere vrijwilligers.

Wij vragen

 • Een actieve houding;
 • Gastvrijheid, vriendelijkheid en toegankelijkheid;
 • Ruimdenkend en geduldig;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Dienstverlenend;
 • Representatief;
 • Zelfstandig kunnen werken.

Wij bieden

 • Begeleiding op de werkvloer;
 • Werken met een rooster;
 • Gratis lidmaatschap van de Sociëteit;
 • Goede samenwerking met collega vrijwilligers;
 • WA-ongevallen verzekering;

Reiskostenvergoeding.

Op basis van openbaar vervoer of € 0,19 per kilometer.

Tijdsbesteding

Gemiddeld 3 uur per maand.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.