Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Logistiek vrijwilliger spelmateriaal

Logistiek vrijwilliger spelmateriaal

Structureel werk
Kuiltjesweg 1, 7361 TC Beekbergen, Nederland
Vervoer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42222
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Logistiek-vrijwilliger-spelmateriaal/42222 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Atlant is op zoek naar een vrijwilliger ter vervanging van een service verlenende vrijwilliger. Deze vrijwilliger is de verbinding tussen de Spel-o-theek bij Zorggroep Apeldoorn en de verschillende locaties van Atlant. Je vervoert het spelmateriaal naar de verschillende locaties.

Uitgebreide omschrijving

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Dit doen zij graag samen met vrijwilligers.

We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Kom jij Atlant versterken?

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die materiaal van de Spel-o-theek naar locaties van Atlant wil brengen en weer terug als de uitleen-periode voorbij is. Dit betekent dat je een rol hebt voor meerdere locaties en voor twee organisaties.

Wat ga je doen:

Medewerkers Atlant geven aan je door wat zij willen lenen en voor welke datum.

Je geeft telefonisch door welk spelmateriaal je reserveert bij de Spel-o-theek van Casa Bonita.

Je haalt het spel materiaal op, en je brengt het naar de locatie.

Je spreekt bij aflevering af wanneer je de spelmaterialen weer op komt halen.

Wat mag je van ons verwachten:

Kennismaking bij de Spel-o-theek samen met een medewerker van Atlant. We doen een eerste rit samen met je zodat je ook bij de locaties geïntroduceerd wordt. We geven uitleg over het reserveren via de computer en het contact met de locaties via de computer. We zijn afhankelijk van de openingstijden van de Spel-o-theek. Daarnaast kun je de tijden zelfstandig indelen.

Als je het fijn vindt om op een vast dagdeel bereikbaar te zijn dan kunnen we dat vastleggen. De Spel-o-theek vrijwilliger heeft een eigen mailadres bij Atlant.

Wat neem jij mee?

Een rijbewijs zodat je met de auto de spelmaterialen kunt vervoeren. Je mag gebruik maken van een Atlant auto. Bij groot spelmateriaal kun je gebruik maken van een busje. Het is ook fijn als je een klein beetje overweg kunt met de computer.

  • Enthousiasme
  • Creativiteit
  • Energie
  • Geduld
  • Service gericht

Wil jij verder?

Vind jij het leuk om mensen blij te maken met nieuw materiaal, ken je de weg in Apeldoorn een beetje en rijd je graag auto? Reageer dan op deze vrijwilligersvacature.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Beekbergen Activiteiten > Atlant wonen zorg welzijn > Logistiek vrijwilliger spelmateriaal

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.