Skip Navigation
Post | mei 2023 | MaS - Nieuws | 1 min lezen

Inspirerend bezoek aan De Klup

Bezoek aan De Klup

Alweer een aantal maanden geleden zijn we op bezoek geweest bij De Klup Apeldoorn. Dit bezoek is geïnitieerd omdat de stuurgroep van de Maatschappelijke Stage, Wethouder Henk van den Berge (Onderwijs) heeft uitgenodigd om te vertellen over de Maatschappelijke Stage.


Het was een inspirerende ochtend waarin de MaS-makelaars, de andere betrokkenen uit de stuurgroep en van De Klup informatie en ervaringen deelden over de Maatschappelijke Stage. Als een mooi einde van deze ochtend kwamen twee oud Maatschappelijke Stagiaires van De Klup hun verhaal vertellen over de ervaring van toen en nu. Zij zijn namelijk vrijwilliger gebleven bij De Klup Apeldoorn en draaien een vaste groep!


Zou je als organisatie ook plek willen aanbieden voor de Maatschappelijke Stage zoals De Klup Apeldoorn? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 055-527081.


Jenoah en Jochem dank dat jullie tijd wilde vrijmaken om ons te inspireren met jullie ervaringsverhaal en De Klup Apeldoorn bedankt voor jullie gastvrijheid en de mooie ruimtes in jullie Kluphuis!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts