Skip Sidebar

Over ons

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel ...

Onderwijs
Deel
Training Vrijwilligersbeleid (twee avonden)

Training Vrijwilligersbeleid (twee avonden)

Training · 2 okt 2023, 19:30 - 21:30
Beatrijsgaarde 5, 7329 BK Apeldoorn, Nederland
Onderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Bestuurdersacademie Apeldoorn
#65561
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Vrijwilligersbeleid-twee-avonden/65561 om je aan te melden

Contactpersoon

Bestuurdersacademie ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Leer meer over het succesvol werven, behouden, begeleiden en omgaan met vrijwilligers. En hoe je hier beleid van maakt.

Uitgebreide omschrijving

Hoe maak je het werven en behouden van je vrijwilligers tot een succes? Wat zet je in je vrijwilligersbeleid? Wat levert vrijwilligerswerk op voor de persoon, de vereniging/stichting en samenleving? Tijdens deze training worden zaken omtrent begeleiden en omgaan met vrijwilligers, beleid vanuit het bestuur en het opstellen van een jaarplan m.b.t. vrijwilligersbeleid besproken.

Vanuit de culturele sector zijn Dirk de Bruin, directeur Gigant en Marjolein Rietveld, producent bij NJON aanwezig. Zij delen tijdens de training graag hun ervaring op vrijwilligersbeleid.


Over de trainer

Rianne Burgers heeft jarenlang ervaring als Coördinator Vrijwilligerswerk bij Atlant Zorggroep en is in die rol ook betrokken bij landelijke initiatieven op het gebied van vrijwilligerswerk.


Locatie

Verpleeghuis Heemhof (Atlant), Beatrijsgaarde 5 Apeldoorn


Data en tijd

De training bestaat uit twee avonden en zal plaatsvinden op maandag 2 oktober en maandag 16 oktober van 19.30-21.30 uur, er is inloop vanaf 19.15 uur.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
trainingen > Bestuurdersacademie Apeldoorn > Training Vrijwilligersbeleid (twee avonden)

Over Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben jij (aspirant) bestuurslid of actief in een werkgroep, commissie of een andere activiteit van een vrijwilligersorganisatie? Blijf jezelf ontwikkelen voor je vereniging of stichting en neem deel aan onze activiteiten.