Skip Navigation
Bezorgers magazine Vereniging Oud Apeldoorn

Bezorgers magazine Vereniging Oud Apeldoorn

Structureel werk · Flexibele uren
Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn, Netherlands
BuitenVervoerOndersteunend werkSociaal contact
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Vereniging Oud Apeldoorn
#82661
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Vereniging-Oud-Apeldoorn/activiteiten/Bezorgers-magazine-Vereniging-Oud-Apeldoorn/82661 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De werkgroep bezorgen van de Vereniging Oud Apeldoorn is op zoek naar bezorgers die 6x per jaar het magazine wil bezorgen aan de leden in één van de wijken.

Uitgebreide omschrijving

De doelstelling van de vereniging is het verstevigen van de band tussen de Apeldoorners onderling of je nu wel of niet geboren bent in Apeldoorn.. Daarnaast wil de vereniging beelden en herinneringen van historisch Apeldoorn verzamelen, rangschikken en vasthouden. Kortom, het behartigen van de cultuurhistorische belangen. Behalve vele activiteiten is er ook het VOA magazine die elke 2 maanden uitgegeven wordt en verspreid wordt onder alle leden. Er is een team van enthousiaste bezorgers maar ze zijn op zoek naar nieuwe bezorgers die deze actieve taak op zich willen nemen.


Dus spring op de fiets en maak elke 2 maanden onze leden blij met onze prachtige magazine. Natuurlijk wordt je ingewerkt door ervaren bezorgers. Belangstelling neem dat contact op!Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Powered by Deed‌mob Tools ·