Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Vrijwilliger Buitenspeeldag

Vrijwilliger Buitenspeeldag

Event · 14 jun 2023, 12:30 - 18:00
Loseweg, 7315 HD Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenJeugdwerkSportBuitenEvenement & festival
WelzijnSport & RecreatieKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordwest
#66172
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Vrijwilliger-Buitenspeeldag/66172 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Aan de Loseweg in Apeldoorn wordt ook dit jaar een buitenspeeldag georganiseerd op 14 juni met allerlei leuke attracties. Wil jij ons hierbij helpen?

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrolijke en enthousiaste vrijwilligers die tijdens de buitenspeeldag willen ondersteunen bij de verschillende attracties en/of het opbouwen en afbreken.


Vind jij het leuk om bij de grote glijbaan of de Sweeper het overzicht te houden? Of word jij enthousiast van de begeleiding bij het schminken, taartjes maken, popcornmachine, eendjes vissen, springkussens, sumoworstelen, mega bellenblazen, diverse kleine spelletjes en het boogschieten? Laat het ons weten want jullie hulp is hard nodig om deze buitenspeeldag tot een succes te maken.


Tijdens de buitenspeeldag zijn er verder verschillende attracties zoals een zweefmolen en de klimwand. Deze attracties worden begeleid door professionals. Daarnaast zijn er ballonnenclowns en is er een draaiorgel. Al met al beloofd het een feestelijke dag te worden.




Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordwest > Vrijwilliger Buitenspeeldag

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.