Skip Navigation
Vrijwilliger Buitenspeeldag Sprengenpark

Vrijwilliger Buitenspeeldag Sprengenpark

Event · 19 jun 2024, 14:00 - 16:30
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenCreatiefBuitenJeugdwerk
WelzijnSport & RecreatieKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stimenz Noordwest
#79982
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Vrijwilliger-Buitenspeeldag-Sprengenpark/79982 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op 19 juni organiseren wij samen met inwoners een Buitenspeeldag in het Sprengenpark met allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Help jij mee?

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op woensdag 19 juni van 14.00 u t/m 16.30 u een activiteit willen begeleiden tijdens de Buitenspeeldag.


De volgende activiteiten zullen deze middag plaatsvinden:

  • longboarden
  • freerunnen
  • opdrachtenspel
  • knutselactiviteit
  • diverse sport- en spelactiviteiten
  • ijskar
  • schminken


Voor het opdrachtenspel en de knutselactiviteit zijn wij op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilliger zal tijdens de activiteit de kinderen begeleiden zodat de kinderen aan de slag kunnen met de activiteit. Vind jij het leuk om een van deze activiteiten te begeleiden? Laat het ons dan even weten.


Voor meer informatie of aanmelden, kun je contact opnemen met Minja Molenaar, Sociaal Werker Jeugd via m.molenaar@stimenz. nl of via telefoonnummer 06 25009720.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.

Powered by Deed‌mob Tools ·