Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Gastvrouw/gastheer

Gastvrouw/gastheer

Structureel werk · 1–2 uur/week
Korte Molenstraat 4, 7311 MV Apeldoorn, Nederland
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordwest
#57140
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordwest1/activiteiten/Gastvrouwgastheer/57140 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een 60+ wandelgroep zijn we opzoek naar een gastvrouw/gastheer die na het wandelen koffie en thee wil schenken. Binnen of bij mooi weer in de moestuin.

Uitgebreide omschrijving

Elke dinsdagmiddag van 14.45 - 15.30 uur drinken de dames en de heren van de wandelgroep koffie of thee als afsluiting van een wandeling in de buurt (van 14.00 - 14.45 uur). Deze wandeling is speciaal voor inwoners van 60+ en wordt begeleid door een deskundige wandelaar. Eigen tempo en kunnen staat centraal.


Om de wandeling gezellig en ontspannen af te sluiten zijn we opzoek naar iemand die het leuk vind om koffie en thee te zetten en samen met deze groep een kopje koffie wil drinken. Een praatje maken over de wandeling of andere onderwerpen hoort ook bij deze vacature.


Dit alles gebeurt in de moestuin Havenpark in het centrum van Apeldoorn. De moestuin wordt onderhouden door ruim 25 vrijwilligers, een prachtige plek om even tot rust te komen of koffie te drinken met een groep sportieve 60+.


Heeft u interesse neem gerust contact op voor meer informatie. Wij ontvangen u graag voor een kennismaking.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stimenz Noordwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.