Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel
 StadsAkkers zoekt iemand voor PR en marketing

StadsAkkers zoekt iemand voor PR en marketing

Taak · 4–8 uur
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Marketing & Communicatie
ZorgNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#42665
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-zoekt-iemand-voor-PR-en-marketing/42665 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een vrijwilliger, die bij ons de PR wil oppakken. Overleggen met ons reclamebureau, persberichten schrijven, de nieuwsbrief vullen en nog veel meer.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn een zorgtuinderij waar vrijwilligers werken onder begeleiding van onze biologische tuinder en onze zorgmanager. Elke dag zijn wij met een flinke groep mensen bezig om onze biologische groenten en kruiden, fruit en bloemen te verzorgen. We hebben een winkeltje en we organiseren marktjes op onze akker. Wij zijn biologisch, we zijn lokaal, we werken duurzaam en we doen allemaal ons best om er samen iets van te maken. 


Werkzaamheden

Bijhouden van nieuwsberichten op de website, persberichten schrijven voor de Stentor en voor regionale nieuwsbrieven, onze nieuwsbrief voor externen opstellen en versturen, de sociale media coördineren en zo nog het één en ander.


Wij vragen

Iemand, die het leuk vindt om StadsAkkers op de kaart te zetten. Iemand die een paar uur in de week de tijd kan nemen om StadsAkkers op de kaart te zetten.

Iemand, die enthousiast is en die andere mensen ook enthousiast kan maken.


Wij bieden

Een ontzettend leuke vrijwilligersbaan op de mooiste plek van Apeldoorn. Gratis biologische groenten en kruiden en een mooie uitdaging. Wij bieden ook gezelligheid en saamhorigheid.


Tijdsbesteding

Minimaal 4 uur per week. Veel werk kan thuis worden gedaan, maar gezelliger is het om bij ons langs te komen en te zien waar je het voor doet. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers zoekt iemand voor PR en marketing

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.