Skip Navigation
Skip Sidebar
IrisZorg

IrisZorg

Non-profit

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel
SAMEN EEN SPELLETJE DOEN?

SAMEN EEN SPELLETJE DOEN?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg
#78765
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn/activiteiten/SAMEN-EEN-SPELLETJE-DOEN/78765 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Weekenden duren vaak lang voor onze bewoners. Om dit te doorbreken willen we graag op zondagmiddag, van 13.30 – 15.30 uur, een spelletjesmiddag organiseren.

Uitgebreide omschrijving

Voor deze spelletjesmiddag zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om samen met onze bewoners spelletjes te doen. Natuurlijk is er ook tijd voor een gesprekje en een lach. 

Onze voorkeur gaat uit om de spelletjesmiddagen iedere zondag aan te bieden, waarbij we graag willen werken met meerdere vrijwilligers. 

Ben jij een vrijwilliger die houdt van bordspellen en op zondagmiddag betekenisvol werk wil doen, dan komen we graag in contact. 

Je hoeft niet wekelijks te kunnen, maar bent ook welkom als je 1x per 2, 3 of 4 weken kunt. 


 

Dit ben jij 

Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoeften van onze bewoners. 


Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en goed je grenzen aangeven. 


Hoe gaan we verder 

Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we wat over IrisZorg, locatie het Hoogeland. Wanneer je het ziet zitten, loop je een keer mee waarna je zelfstandig aan de slag gaat. 


Wat krijg je ervoor terug 

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoners. 


Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en 

  • bieden begeleiding 
  • mogelijkheid voor training en scholing 
  • een verzekering 
  • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd 
  • en een vrijwilligersvergoeding. 


Enthousiast geworden 

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Beekbergen Activiteiten > IrisZorg > SAMEN EEN SPELLETJE DOEN?

Over IrisZorg

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.