Skip Navigation
Skip Sidebar
IrisZorg

IrisZorg

Non-profit

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel
Kleding hersteller

Kleding hersteller

Structureel werk · Flexibele uren
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg
#72527
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn/activiteiten/KLEDING-HERSTELLER/72527 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze bewoners zoeken we iemand die kapotte kledingstukken kan herstellen.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen

Voor onze bewoners zoeken we iemand die kapotte kledingstukken kan herstellen. Het gaat om kleinere reparaties zoals bijvoorbeeld een zoom leggen, een naadje stikken, een nieuwe rits inzetten. Reparaties die bewoners niet zelf kunnen doen maar die enorm belangrijk zijn voor het welzijn en de verzorging van de bewoners. Ook gaat kleding hierdoor langer mee hetgeen de duurzaamheid ten goede komt.

 

Dit ben jij

Je bent handig met draad en naald en/of de naaimachine en staat open in het leven.

Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de vraag van de bewoner. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.

 

Hoe gaan we verder

Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, overleggen we over de verdere invulling en de frequentie. 

 

Wat krijg je ervoor terug

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht en vooral ook je inzet belangrijk is in het leven van onze bewoners.

Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en

-       bieden begeleiding

-       mogelijkheid voor training en scholing

-       een verzekering

-       een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd

-       en een vrijwilligersvergoeding.

 

Enthousiast geworden

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.  

 

Contact

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Beekbergen Activiteiten > IrisZorg > Kleding hersteller

Over IrisZorg

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.