Skip Navigation
Skip Sidebar
IrisZorg

IrisZorg

Non-profit

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel
Fiets je mee?

Fiets je mee?

Structureel werk · Flexibele uren
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg
#71726
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn/activiteiten/Fiets-je-mee/71726 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal fietsmaatje.

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om er af en toe met de fiets op uit te trekken en geniet je van gezelschap? Onze bewoner wel en hij kijkt er naar uit om dit samen met iemand te mogen doen.

Ondertussen is er alle ruimte voor een gesprekje, een lach en genieten van de omgeving.

Jullie hoeven niet wekelijks een fietstochtje te maken, wel is het fijn dat het met enige regelmaat gebeurt.

 

Dit ben jij

Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de bewoner.

Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bwoner. Je weet onze bewoner op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.

 

Hoe gaan we verder

Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je de bewoner ontmoet. 

 

Wat krijg je ervoor terug

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoner.

Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en

-       bieden begeleiding

-       mogelijkheid voor training en scholing

-       een verzekering

-       een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd

-       en een vrijwilligersvergoeding.

 

Enthousiast geworden

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.  


 Contact

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IrisZorg

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.