Skip Navigation
Lunchsessie flexibel aanbod vrijwilligerswerk

Lunchsessie flexibel aanbod vrijwilligerswerk

Training · 29 feb 2024, 12:00 - 13:30
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#73297
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Interactieve-sessie-vrijwilligersaanbod/73297 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Structureel vrijwilligerswerk opknippen in activiteiten om je bereik te vergroten? In deze sessie gaan we hier mee aan de slag!

Uitgebreide omschrijving

Apeldoorn Pakt Aan lanceert 6 februari een campagne voor vrijwilligerswerk. Met deze campagne laten we Apeldoorners zien dat een kleine investering van onszelf, een wereld van verschil kan betekenen voor de ander. Deze potentiële vrijwilligers wil je natuurlijk naar jouw organisatie leiden. Om hen aan te spreken is het belangrijk dat je je aanbod in vrijwilligerswerk aanpast op de doelgroep die de campagne aanspreekt: jonge Apeldoorners met een druk leven. Zij hebben behoefte aan een flexibele inzet van vrijwilligerswerk.


We gaan samen aan de slag om tot concrete en praktische ideeën te komen om jouw aanbod vrijwilligerswerk flexibeler te maken. Hiervoor maken we gebruik van creatief denken, onze collega Tjeerd Lemstra zal deze sessie leiden.


Wil jij deelnemen? Meld je snel aan voor deze interactieve sessie voor non-profit organisaties die werken met vrijwilligers uit de gemeente Apeldoorn. Deelname is kosteloos. Het is een lunchsessie, lunch wordt verzorgd.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·