Skip Navigation
Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel
Geannuleerd - Gezonde leefstijl bij cliënten- te weinig deelnemers

Geannuleerd - Gezonde leefstijl bij cliënten- te weinig deelnemers

Bijeenkomst · 12 okt 2023, 19:00 - 21:00
Arnhemseweg 11, 7331 BA Apeldoorn, Nederland
Aanmeldingen gesloten.
Deel bijeenkomst
Apeldoorn Pakt Aan
#67613
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Gezonde-leefstijl-bij-clienten-jouw-rol-als-vrijwilliger-is-van-belang/67613 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leer hoe jij als vrijwilliger jouw cliënt op een positieve manier kan stimuleren om te werken aan een gezondere leefstijl.

Uitgebreide omschrijving

Leonie Oosterveen van Riwis Zorg en Welzijn verzorgt deze themabijeenkomst. Ze neemt je mee in de wereld van Vitaliteit en geeft antwoord op vragen als; wat is een gezonde voeding en leefstijl?

Je leert hoe jij als vrijwilliger jouw cliënt op een positieve manier kan stimuleren om te werken aan een gezondere leefstijl en ook op welke manier jij zelf jouw leefstijl kan verbeteren. Plezier staat deze avond centraal!


Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden bij Revalidatiecentrum Klimmendaal, Arnhemseweg 11 in Apeldoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid en ruimte om fietsten te stallen.


Voor wie: 

Vrijwilligers die werken met mensen met een beperking. Deelname is gratis.

 

Informatie:

Sanne Libert, Riwis, e-mail [email protected]

Brenda Koomen, Klimmendaal e-mail [email protected]

 

Organisatie

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking. Hierin participeren: Apeldoorn Pakt Aan, Riwis, De Kap, De Klup, Klimmendaal, Uniek sporten en MEE Samen. Gezamenlijk organiseren we elk jaar themabijeenkomsten voor vrijwilligers uit Apeldoorn die werken met mensen met een beperking.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Apeldoorn Pakt Aan > Geannuleerd - Gezonde leefstijl bij cliënten- te weinig deelnemers

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.