Mensen maken Apeldoorn

In 2018 ondertekenden tientallen vrijwilligers, (vrijwilligers)organisaties, bedrijfsleven, overheid, onderwijs en fondsen een verklaring dat zij zich sterk willen maken voor een Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet in 2021, met het thema: Mensen maken Nederland.

Ook in Apeldoorn geven wij graag aandacht aan dit initiatief, want ook Mensen maken Apeldoorn – samen! In 2021 zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Via een aparte website houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.


Klik hier om naar de website van Mensen maken Apeldoorn te gaan


Voor de Apeldoornse campagne hebben wij burgemeester Ton Heerts bereidt gevonden om voor Mensen maken Apeldoorn – samen! de officiële opening te doen op 2 december voor het Jaar van de Vrijwillige Inzet via een filmpje. Onze burgemeester doet zelf ook aan vrijwilligerswerk bij St. Cordaid. Daarvoor was hij vrijwilliger bij Vrienden van de Kap en de Apeldoornse Boys. Een betere woordvoerder hadden we ons niet kunnen wensen.Mensen maken Apeldoorn is een samenwerkingsverband van Apeldoorn Pakt Aan, Present Apeldoorn, Platform Ertoe doen, De Kap, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., de Sportraad Apeldoorn en Gigant.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.