Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Vacature van de week: Open Erf de Groote Modderkolk zoekt vrijwilligers voor de theeschenkerij

Midden in de idyllische omgeving van Loenen (Veluwe) ligt Open Erf de Groote Modderkolk. Op het erf staat een zorgboerderij van stichting Verdandi. Er wonen daar 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met een aantal dagbesteders werken ze in de moestuin, boomgaard en theeschenkerij op het erf en verzorgen ze een aantal dieren.


Voor de theeschenkerij op de zorgboerderij zoeken ze mensen die willen helpen in de bediening en het ontvangen van klanten.

Zij bieden jou een leuke werkplek waar veel wandelaars en fietsers langskomen, het is het begin van het Klompenpad van Loenen en een wandelpad naar de watervallen.


Werkzaamheden

Ze willen graag een groepje vrijwilligers samenstellen die samen onder leiding van een coördinator de theeschenkerij helpen bemannen, gasten bedienen en de theeschenkerij verzorgen. Er wordt soep gemaakt en taart uit de eigen bakkerij geserveerd.


Aan de theeschenkerij is een werkplaats verbonden waar pauzes voor dagbesteders worden verzorgd en de maaltijd voor het woonhuis gedeeltelijk wordt voorbereid.

In de theeschenkerij zelf werken nog niet veel dagbesteders, wel op het erf, in de moestuin, in de boomgaard en op het erf eromheen.

Direct samenwerken met de dagbesteders is niet nodig, maar dat mag wel. Het is echter wel belangrijk hier enige affiniteit mee of interesse in te hebben. Dagbesteders, begeleiders en andere vrijwilligers ervaren het contact onderling als warm en betrokken.


Tijdsbesteding

De theeschenkerij is open op doordeweekse dagen van 10 tot 17 uur. Je hebt de mogelijkheid om een dag of een dagdeel als vrijwilliger te komen meehelpen. Ze bieden een reiskostenvergoeding.


Informatie

Wil je meer informatie of reageren op deze vacature? Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Leuke vrijwilligers vacatures bij de Klup

| Nieuws
Bij de Klup kan iedereen zichzelf kan zijn.
Lees meer

Hackaton Jongeren

| Nieuws
Wil jij meer jongeren bij jouw organisatie betrekken? En/of heb je (veel) kennis over dit onderwerp te delen? ...
Lees meer

Wie nomineer jij voor een jeugdlintje?

| Nieuws
Ook dit jaar, voor de 4e keer, deelt de gemeente weer lintjes uit om toch een aantal Apeldoornse helden in het ...
Lees meer