Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Midden in de idyllische omgeving van Loenen (Veluwe) ligt Open Erf de Groote Modderkolk. Op het erf staat een zorgboerderij van stichting Verdandi. Er wonen daar 10 jongvolwassenen met een ...

WelzijnMensen met een beperkingNatuur & Milieu
Deel
vrijwilliger theeschenkerij

vrijwilliger theeschenkerij

Structureel werk · 4–16 uur/week
Vrijenbergweg 24, 7371 AA Loenen, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & etenWinkel
WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorgboerderij de Groote Modderkolk
#50361
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorgboerderij-de-Groote-Modderkolk1/activiteiten/vrijwilliger-theeschenkerij/50361 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de theeschenkerij op onze zorgboerderij zoeken we mensen die willen helpen in de bediening en het ontvangen van klanten.

Uitgebreide omschrijving

Voor de theeschenkerij op onze zorgboerderij zoeken we mensen die willen helpen in de bediening en het ontvangen van gasten.

Onze theeschenkerij is het hart van de zorgboerderij en het open erf waar we werken vanuit een antroposofische visie. We willen graag een groepje vrijwilligers samenstellen die samen onder leiding van een coördinator de theeschenkerij helpen bemannen, gasten bedienen en de theeschenkerij verzorgen. Er wordt soep gemaakt en taart uit onze eigen bakkerij geserveerd.

Aan de theeschenkerij is een werkplaats verbonden waar pauzes voor dagbesteders worden verzorgd en de maaltijd voor het woonhuis gedeeltelijk wordt voorbereid.

In de theeschenkerij zelf werken nog niet veel dagbesteders, wel op het erf, in de moestuin, in de boomgaard en op het erf eromheen. Direct samenwerken met de dagbesteders is niet nodig, maar dat mag wel. Het is echter wel belangrijk hier enige affiniteit mee of interesse in te hebben. Dagbesteders, begeleiders en andere vrijwilligers ervaren het contact onderling als warm en betrokken.


Wie bieden een leuke werkplek waar veel wandelaars en fietsers langskomen, het is het begin van het klompenpad van Loenen en een wandelpad naar de watervallen.

De theeschenkerij is open op doordeweekse dagen van 10 tot 17 uur. De mogelijkheid is om een dag of een dagdeel als vrijwilliger te komen meehelpen.

We bieden een reiskostenvergoeding.



Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorgboerderij de Groote Modderkolk

Midden in de idyllische omgeving van Loenen (Veluwe) ligt Open Erf de Groote Modderkolk. Op het erf staat een zorgboerderij van stichting Verdandi. Er wonen daar 10 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met een aantal dagbesteders werken ze in de moestuin, boomgaard en theeschenkerij op het erf en verzorgen ze een aantal dieren. Het is een heerlijke plek vlak aan de rand van de Veluwe met de watervallen op loopafstand. Dankzij het klompenpad is er veel aanloop van gasten waardoor het lijkt alsof er altijd wat te doen is.