Post | juli 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Vacature van de week: Buurtbedrijf Sadika zoekt een Gastvrouw

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen in Apeldoorn Noord-Oost. Door middel van verschillende activiteiten nodigen ze buurtbewoonsters uit hun talenten te ontplooien. Denk aan een koffiehuis, kookgroep, kledingbank, zanggroep, beweegactiviteiten en nog veel meer.


Wat ga doen?

Het buurtbedrijf is op zoek naar een gastvrouw die 2 dagdelen per week mee wil helpen tijdens de activiteiten. Dit betreft de woensdag en in overleg de dinsdag- of donderdagochtend. Mocht je maar één van deze momenten kunnen of alleen op andere dagen of flexibel beschikbaar zijn, dan nodigen ze je alsnog van harte uit om te reageren. Ze kunnen altijd met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn.


De vrouwen van Sadika zijn vrouwen met een geschiedenis, een verhaal. Niet zomaar een verhaal, een verhaal dat ze met zich meedragen en dat ze onder andere laten zien in de traditionele gerechten die ze maken. Hoe kan je beter thuis bij je houden dan de geuren van het eten wat je kent te maken en te delen met anderen. Koken verbindt, eten brengt mensen samen.


Ook staat de deur altijd open voor het delen van ervaringen met elkaar en het ontdekken op welke wijze je bij kan dragen aan ontmoeting in de wijk of jezelf kan ontwikkelen door de activiteiten die we organiseren. Verder vieren ze graag een aantal keren per jaar feest samen om de problemen van alledag te vergeten en om samen te genieten en te dansen. Doe je mee?


Meer informatie of aanmelden?

Kijk op: Buurtbedrijf Sadika | Apeldoorn Pakt Aan

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vacature van de week: Stimenz zoekt kook- of bakvrijwilliger voor workshop gezonde voeding

| Nieuws
Stimenz zoekt kook/bak vrijwilliger tijdens workshop gezonde voeding
Lees meer

Vacature van de week: Stichting De Herberg Apeldoorn zoekt twee bestuursleden

| Nieuws
Wil jij meedenken en daadwerkelijk iets betekenen voor Dak en Thuislozen? Stichting De Herberg Apeldoorn zoekt ...
Lees meer

Maximale vrijwilligersvergoeding in 2022 blijft 1.800 euro per jaar*

| Nieuws
Maximale vrijwilligersvergoeding blijft 1.800 euro per jaar in 2022.
Lees meer