Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Multicultureel buurtinitiatief voor m.n. vrouwen in Noord-Oost Apeldoorn

Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Deel
Gastvrouw voor 2 dagen in de week

Gastvrouw voor 2 dagen in de week

Structureel werk · 1–4 uur/week
Aristotelesstraat 1005, 7323nz Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenSociaal contact
Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Buurtbedrijf Sadika
#53518
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Buurtbedrijf-Sadika/activiteiten/Gastvrouw-voor-2-dagen-in-de-week/53518 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen. Wij zijn op zoek naar een gastvrouw voor bij voorkeur de woensdag + 1 extra dag.

Uitgebreide omschrijving

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen in Apeldoorn Noord-Oost. Door middel van verschillende activiteiten nodigen ze buurtbewoonsters uit hun talenten te ontplooien. Denk aan een koffiehuis, kookgroep, kledingbank, zanggroep, beweegactiviteiten en nog veel meer.


Voor het buurtbedrijf zijn wij op zoek naar een gastvrouw die 2 dagdelen per week mee wil helpen tijdens de activiteiten. Dit betreft de woensdag en in overleg de dinsdag- of donderdagochtend. Mocht je maar één van deze momenten kunnen of alleen op andere dagen of flexibel beschikbaar zijn, dan nodigen we je alsnog van harte uit om te reageren. We kunnen altijd overleggen wat de mogelijkheden zijn.


Over Buurtbedrijf Sadika:

De vrouwen van Sadika zijn vrouwen met een geschiedenis, een verhaal. Niet zomaar een verhaal, een verhaal dat ze met zich meedragen en dat ze onder andere laten zien in de traditionele gerechten die ze maken. Hoe kan je beter thuis bij je houden dan de geuren van het eten wat je kent te maken en te delen met anderen. Koken verbindt, eten brengt mensen samen.


Ook staat de deur altijd open voor het delen van ervaringen met elkaar en het ontdekken op welke wijze je bij kan dragen aan ontmoeting in de wijk of jezelf kan ontwikkelen door de activiteiten die we organiseren. Verder vieren we graag een aantal keren per jaar feest samen om de problemen van alledag te vergeten en om samen te genieten en te dansen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Buurtbedrijf Sadika > Gastvrouw voor 2 dagen in de week

Over Buurtbedrijf Sadika

Multicultureel buurtinitiatief voor m.n. vrouwen in Noord-Oost Apeldoorn