Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Inspiratieavond 'De kracht van besturen'

Inspiratieavond 'De kracht van besturen'

Een inspirerende avond voor jou! Met theater, de 4 inzichten voor bestuurders en we vieren samen 10 jaar Bestuurdersacademie Apeldoorn.


Ben je vrijwillig bestuurder/commissielid (of daar interesse voor) en heb je zin in een avond met theater en inspiratie? Kom dan op dinsdag 10 mei naar de inspiratieavond ‘De kracht van besturen’!


Ambities

Als bestuurder of commissielid van een vereniging of stichting heb je allerlei ambities. Ook komen er een hoop taken en verantwoordelijkheden op je af. Zijn de activiteiten georganiseerd? Halen we ons prestatieniveau? Hebben we genoeg vrijwilligers? Hoe gaat het met de ledengroei? Hoe worden we een duurzamere club? Je werkt keihard om dit voor elkaar te krijgen.


Theater

Onderweg stuit je op allerlei dilemma’s die je uit koers kunnen brengen. Om jou als bestuurder hierin te ondersteunen zijn 4 inzichten ontwikkeld: Samen doen, Meenemen, Eigenaarschap en Support. Deze inzichten helpen je om de juiste focus te houden binnen de vereniging en inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Helder Theater vertaalt op een interactieve en ludieke wijze de 4 inzichten van besturen naar de praktijk van alledag. Het zal een feest van herkenning zijn!!


Meer info een aanmelden op: > Bestuurdersacademie Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Ben jij al vrijwillig actief? Bezoek Apeldoorn Pakt Aan tijdens de Vrijwilligersroute

| Nieuws
Waar wil jij vrijwillig actief zijn? Ontdek het tijdens De Vrijwilligersroute Apeldoorn op zaterdag 30 oktober ...
Lees meer

Kerstengel

| Nieuws
Stichting Present Apeldoorn organiseert dit jaar weer Kerstengel Apeldoorn!
Lees meer