Post | april 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Inspiratieavond 'De kracht van besturen'

Een inspirerende avond voor jou! Met theater, de 4 inzichten voor bestuurders en we vieren samen 10 jaar Bestuurdersacademie Apeldoorn.


Ben je vrijwillig bestuurder/commissielid (of daar interesse voor) en heb je zin in een avond met theater en inspiratie? Kom dan op dinsdag 10 mei naar de inspiratieavond ‘De kracht van besturen’!


Ambities

Als bestuurder of commissielid van een vereniging of stichting heb je allerlei ambities. Ook komen er een hoop taken en verantwoordelijkheden op je af. Zijn de activiteiten georganiseerd? Halen we ons prestatieniveau? Hebben we genoeg vrijwilligers? Hoe gaat het met de ledengroei? Hoe worden we een duurzamere club? Je werkt keihard om dit voor elkaar te krijgen.


Theater

Onderweg stuit je op allerlei dilemma’s die je uit koers kunnen brengen. Om jou als bestuurder hierin te ondersteunen zijn 4 inzichten ontwikkeld: Samen doen, Meenemen, Eigenaarschap en Support. Deze inzichten helpen je om de juiste focus te houden binnen de vereniging en inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Helder Theater vertaalt op een interactieve en ludieke wijze de 4 inzichten van besturen naar de praktijk van alledag. Het zal een feest van herkenning zijn!!


Meer info een aanmelden op: > Bestuurdersacademie Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Urk is kampioen vrijwilligerswerk in de regio

| Nieuws
Urk is kampioen vrijwilligerswerk in de regio
Lees meer

Vacature van de week: Bestuurslid Biljartvereniging ABEC

| Nieuws
Vacature van de week: Maak (weer) kennis met de biljartsport en draag als bestuurder van Biljartvereniging ...
Lees meer

Vrijwilligersvacature van de week: projectleider Digicoach.

| Nieuws
Vrijwilligersvacature van de week: Stimenz en Huis van Ontmoeting zijn op zoek naar een projectleider ...
Lees meer