Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.

Welzijn
Deel
 Wie leert mij de route?

Wie leert mij de route?

Structureel werk
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Onderwijs
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#42811
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Who-will-teach-me-the-route/42811 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar iemand die 1 op 1 kan helpen bij ondersteuning en uitvoering van een fietstraining. Het gaat om het aanleren van een fietsroute binnen Apeldoorn. Deze training wordt aangeboden aan mensen met een verstandelijke beperking.

Uitgebreide omschrijving


Academie voor zelfstandigheid.
 
De academie voor zelfstandigheid verzorgt trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Studenten hebben zich aangemeld bij de academie voor het aanleren van vaardigheden om zelfstandiger te worden. Deze studenten kunnen fietsen en zijn verkeersveilig. Ze willen alleen graag een bepaalde route aanleren. 
 
Wat? 
Voor de academie voor zelfstandigheid zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1 op 1 fietstrainingen kan verzorgen. Het gaat om het aanleren van een route d.m.v. een fietstraining 1 x per week. 
 
Vindt je het leuk om mensen te begeleiden? Wil je je inzetten om iemand een route te leren fietsen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met de studenten op pad! 

 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring  

Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over s Heeren Loo Locatie Apeldoorn

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving.