Skip Navigation
Kom jij leuke activiteiten doen bij onze weekendopvang?

Kom jij leuke activiteiten doen bij onze weekendopvang?

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Activiteiten begeleidenMaatje & buddyBegeleidingSociaal contactCreatiefMuziek
WelzijnMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#66329
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Kom-jij-leuke-activiteiten-doen-bij-onze-weekendopvang/66329 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij met onze cliënten even een ommetje maken of een spelletje spelen? Of creatieve activiteiten doen zoals muziek maken, knutselen, zwemmen of bakken?

Uitgebreide omschrijving

Wil jij met onze cliënten even een ommetje maken of een spelletje spelen? Of creatieve activiteiten doen zoals muziek maken, knutselen, zwemmen, bakken of koken? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken! Eigenlijk is alles goed. Waar het om gaat is dat de cliënten blij zijn dat je komt! Je zult verrast zijn door de warmte en dankbaarheid die je terugkrijgt. Dat kan al met een paar uur per week of per maand met verschillende activiteiten.  

Vrijwilligers zijn van groot belang voor ‘s Heeren Loo. De extra aandacht die jij kunt geven aan onze cliënten is een waardevolle aanvulling op de zorg die we bieden. We ervaren de inzet van vrijwilligers daarom als onmisbaar. Door te werken als vrijwilliger krijg je de kans om iets voor iemand te betekenen. Hiermee is dit een waardevolle invulling van je tijd. Door jouw ondersteuning kunnen onze medewerkers zich namelijk volledig richten op de zorg en begeleiding van de cliënten. Dat dit vrolijke gezichten oplevert bij onze cliënten mag duidelijk zijn. Eigenlijk kunnen we stellen dat door de inzet van vrijwilligers de zorg beter wordt.  

 

Wat vragen wij? 

Een vrijwilliger die activiteiten wil ondernemen met cliënten met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 5 tot 40 jaar oud. De cliënten wonen nog thuis en komen naar ‘s Heeren Loo om de ouders te ontlasten. Wil jij deze kinderen een leuke middag/ weekend/ vakantie bezorgen? Neem dan contact met ons op! Welke dag jij beschikbaar bent, kunnen we samen in overleg afstemmen.  

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Kom jij leuke activiteiten doen bij onze weekendopvang?