Skip Navigation
Kleine momenten van individuele aandacht is voor Bert al van grote meerwaarde

Kleine momenten van individuele aandacht is voor Bert al van grote meerwaarde

Structureel werk · Flexibele uren
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
s Heeren Loo Locatie Apeldoorn
#75203
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Kleine-momenten-van-individuele-aandacht-is-voor-Bert-al-van-grote-meerwaarde/75203 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Iemand die af en toe een uurtje voor Bert komt is heel waardevol

Uitgebreide omschrijving

Wie is Bert? 

Bert is een man van 76 jaar met een ernstig verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep op het woonzorgpark van 's Heeren Loo, waar hij 24 uurs zorg krijgt. Bert kan niet praten, maar geeft wel aan wat hij wel en niet prettig vindt. Hij zit in een rolstoel en kan niet lopen. Bert houdt van gezelligheid en reuring om hem heen. Zelf neemt hij weinig initiatieven, maar hij is een echte meegenieter en oogt vaak tevreden. Hij is duidelijk wat ouder en vraagt om een aangepast tempo. Hij geniet van koffie met een plakje cake, lekker wandelen buiten, mee op onze rolstoelfiets of mee naar de kerkdienst op ons woonzorgpark. Als het maar gezellig is! 

Bert kan echt genieten van kleine momentjes. Hij pakt je hand en maakt oogcontact met je. Hij is snel tevreden. 

 

Wat vraagt Bert? 

Wij zijn op zoek naar een maatje voor Bert. Iemand die speciaal voor hem een uurtje vrij kan maken om een wandeling te maken, even op de rolstoelfiets, even gezellig naar onze Brasserie, de Intratuin of mee naar de kerkdienst. In de ochtend heeft Bert dagbesteding, dus in de middag zou het meest fijn zijn. Dit mag door de week of in het weekend. In overleg is alles welkom. Iemand die het niet erg vindt dat Bert niet praat, maar geniet als hij geniet in stilte. De frequentie, de dag en het tijdstip is in overleg. Heb jij een uurtje over? 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Kleine momenten van individuele aandacht is voor Bert al van grote meerwaarde