Skip Sidebar

Stimenz

Non-profit

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Medewerker voor de verwerking van de voedselbank aanvragen.

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Buiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz
#42845
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz/activiteiten/Medewerker-voor-de-verwerking-van-de-voedselbank-aanvragen/42845 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken 4 personen, die ons willen ondersteunen, bij de aanvraag en/of verlenging van voedselpakketten bij de voedselbank

Uitgebreide omschrijving

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.


Wegens de vele voedselbank aanvragen die wij wekelijks ontvangen, zijn wij op zoek naar 4 vrijwilligers, Je wordt voor 1 of 2 uur per week ingezet, tijdens de spreekuren van CentenKwesties (dit in overleg).

De locaties zijn Don Bosco en Coda Dok Zuid.


De aanmeldingen komen binnen via bijvoorbeeld externe organisaties (o.a. budgetbeheer, bewindvoering, gemeente), via CentenKwesties, een particuliere aanmelding bij Stimenz of doorverwijzing vanuit Maatschappelijk werk.


Wij bieden een hele leuke vrijwillige functie aan, waarbij je veel contact hebt met bewoners en externe partijen. Elke nieuwe aanvraag of verlenging dient individueel behandeld te worden. Dit gaat volgens een Excel formulier, die vanuit de voedselbank is opgesteld. 

Het is belangrijk, om professioneel om te gaan, met de informatie, die je van de bewoner of instantie ontvangt. 


Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz > Medewerker voor de verwerking van de voedselbank aanvragen.

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening.