Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel

Vrijwilliger Winteractiviteiten Buurthuis Maasstraat

Event · 5 jan 2023 14:00 – 8 jan 2023 19:00
Buurthuis Maasstraat, Apeldoorn, Gelderland 7333 JG, Nederland
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Zuidwest
#57199
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Zuidwest1/activiteiten/Vrijwilliger-Winteractiviteiten-Buurthuis-Maasstraat/57199 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leuke winteractiviteiten met onder andere een (kunststof)ijsbaan voor de buurt. Help jij mee om er een geslaagde activiteit van te maken?!

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere dagen willen helpen tijdens de winteractiviteiten bij buurthuis de Maasstraat.

Onder andere helpen en begeleiden op de ijsbaan (uitdelen schaatsen, toezichthouden), ondersteunen van activiteiten, uitdelen drankjes en lekkers.

Zin om mee te helpen om er een succesvolle activiteit van te maken? Meld je dan nu aan!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Zuidwest > Vrijwilliger Winteractiviteiten Buurthuis Maasstraat

Over Stimenz Zuidwest

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.