Navigatie overslaan
Samen op avontuur!

Samen op avontuur!

Structureel werk · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
De Passerel
#62925
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Passerel1/activiteiten/Vrijwilliger-om-samen-leuke-uitstapjes-te-maken/62925 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij op zoek naar een gezellige en betekenisvolle vrije tijdsbesteding?

Uitgebreide omschrijving

Ben jij op zoek naar een gezellige en betekenisvolle vrije tijdsbesteding?

Mijn naam is Ruud, een man van middelbare leeftijd met autisme, en ik zoek een leuk maatje om samen mee te kletsen of uitstapjes te maken!

Ik geniet enorm van een goede kop koffie met appeltaart en vind kleine ritjes met de auto heerlijk. Ik woon zelfstandig in Apeldoorn en zou het fijn vinden als je af en toe langskomt voor een gezellig praatje, muziek luisteren of een uitstapje.

Mijn interesses zijn breed en variëren van het spelen van computerspelletjes, de cultuur van verschillende landen tot aan het bovennatuurlijke. En van reïncarnatie tot aan boeddhisme. Ik hou van positieve gesprekken en rustgevende omgevingen, dus grof taalgebruik en harde muziek passen niet bij mij. Daarnaast ben ik een man van de klok en waardeer ik punctualiteit.

Wil jij samen met mij de wereld ontdekken en genieten van mooie gesprekken en fijne momenten? Stuur dan een berichtje! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Groetjes,

Ruud

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over De Passerel

Wij ondersteunen mensen met een beperking, van jong tot oud, om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Aandacht is ons werk, want iedereen hoort erbij!

Powered by Deed‌mob Tools ·