Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op basisontmoetingsplek De Graanhof kunt u terecht voor allerlei activiteiten, maar óók voor persoonlijke informatie, advies en ondersteuning. Professionals en vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld ...

Welzijn
Deel
Gastvrouw of -gastheer gezocht

Gastvrouw of -gastheer gezocht

Structureel werk · 3–4 uur/week · Start vanaf 3 mrt 2023
Graanhof 1, 7335 AV Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contactNederlands
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek de Graanhof
#62659
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-de-Graanhof/activiteiten/Hostess-or-hostess-wanted/62659 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hulp met het ontvangen van inwoners, het dekken, af- en opruimen van de tafels en het schoonmaken van de keuken. Vrijwilligers eten gratis mee.

Uitgebreide omschrijving

Het project Wereldkeuken is opgericht om onderlinge verbinding te creëren tussen bewoners van het COA of inwoners met een ander land van herkomst met bewoners uit Apeldoorn.

Elke vrijdag wordt er in ontmoetingscentrum de Graanhof een of twee gerechten van het land van herkomst door koks bereid. Gasten, vrijwilligers en de koks gaan dan gezamenlijk om 17.30 uur de maaltijd nuttigen. Er kunnen maximaal 25 gasten van tevoren hun deelname reserveren. Naast de gasten wordt er ook gekookt voor de koks en het aantal vrijwilligers die aanwezig zijn. De koks en vrijwilligers eten gratis mee.


De koks starten eerder met koken in de keuken. De vrijwilligers gaan de eetzaal inrichten en de tafels dekken vanaf ca. 16.45 uur. Spullen kunnen al eerder klaargezet worden in de keuken op dienbladen.

Om 17.30 uur zijn de gasten aanwezig en worden de gerechten door de koks en vrijwilligers uitgeserveerd. Nadat het gerecht genuttigd is ruimen de koks en de vrijwilligers de tafels af.

Zij ruimen met elkaar de eetzaal af als iedereen klaar is met eten. Er zijn twee vaatwasmachines. Niet al het gebruikte servies en kookbenodigdheden passen in die twee vaatwasmachines. Door de koks en vrijwilligers zal dan ook met de hand afgewassen moeten worden. Na de afwas maken ze de keuken schoon en ruimen de gebruikte kookspullen op. De vrijwilligers en koks werken nauw samen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ontmoetingsplek de Graanhof > Gastvrouw of -gastheer gezocht

Over Ontmoetingsplek de Graanhof

Op basisontmoetingsplek De Graanhof kunt u terecht voor allerlei activiteiten, maar óók voor persoonlijke informatie, advies en ondersteuning. Professionals en vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld helpen met het invullen van formulieren en het lezen van brieven. Ook kunt u met hen bespreken wat u bezighoudt in het dagelijks leven.
We bieden 7 dagen in de week ‘ontmoeting’ aan.
Op de Graanhof werken circa 50 vrijwilligers die ervoor zorgen dat u zich welkom voelt.