Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden ...

ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
Deel
Helpen op de Mini-Kinderboerderij

Helpen op de Mini-Kinderboerderij

Structureel werk · Flexibele uren
Oude Beekbergerweg 151, 7333 AE Apeldoorn, Nederland
Dieren verzorgen
ArmoedebestrijdingBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Old School Apeldoorn
#57846
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/OldSchool/activiteiten/Help-at-the-Mini-Petting-Zoo/57846 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Old School ApeldoornStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Het gemekker, gehinnik en gekakel komt u tegemoet bij onze mini-kinderboerderij in Apeldoorn Zuid! Houdt u ervan dieren te verzorgen? Dan is deze plek voor u!

Uitgebreide omschrijving

Bij Old School leven allerlei dieren, zoals pony’s, geiten, konijnen, kippen, poezen, etc. bij elkaar. We zien dat onze mini boerderij een aantrekkingskracht heeft op kinderen/ouders uit de wijk, waarin kinderen al vroeg leren genieten en te zorgen voor mens en dier. Ook willen we regelmatig knuffeluurtjes organiseren waar kinderen uit de wijk met kleine dieren kunnen knuffelen.

Als u van dieren én van kinderen houdt, is deze plek geschikt voor u!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Old School Apeldoorn > Helpen op de Mini-Kinderboerderij

Over Old School Apeldoorn

Stichting Old School organiseert activiteiten voor inwoners (kinderen, tieners, volwassenen en kwetsbaren in de samenleving) van de wijk Apeldoorn Zuid. Met als doel om mensen aan elkaar te verbinden waardoor de samenleving in de wijk wordt bevorderd, mensen elkaar beter leren kennen en voor elkaar zorgen waardoor eenzaamheid wordt bestreden. Ook bieden wij een tijdelijke opvang van mensen in nood, die voor een periode niet geheel zelfstandig kunnen wonen en leven.